M

Hallo, ik ben Myilln!

Dat spreek je uit als Mai-ellin, maar je mag me ook Rebecca noemen. Ik ben in 2018 afgestudeerd aan het KASK te Gent in vrije kunsten en ben sinds 2020 van start gegaan als illustrator. Ik ben altijd te vinden voor een goed gevuld gesprek met een stuk taart en kopje thee. Bij mij zul je je zeker niet vervelen!

Mijn missie als tekenaar is om complexe gevoelens, gedachtes en ervaringen te verbeelden door middel van illustraties en strips. De afgelopen jaren hebben we meer dan ooit de behoefte om onze kwetsbaarheden te erkennen en ik wil daar bij helpen. Ik leg de vinger op de wonde, benoem het en tover het om in iets moois en herkenbaars. Mijn inspiratie haal ik doorgaans uit podcasts, verhalen van vrienden, boeken en (online) artikels.

Naast mijn missie ben ik bezig met het maken van zines, strips en illustraties met collega tekenaars, bestuurslid te zijn bij Pulp deLuxe en werk ik aan mijn eerste graphic novel.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen en uitdagingen en kijk  uit naar opportuniteiten in het maken van conceptuele/narratieve illustraties, strips en storyboarding.

Vul gerust het contactformulier hiernaast in en ik neem spoedig contact met je op.